Makandra icoon boek


MAKANDRA
SU lifestyle is het eerste boek van Grace Jagdewsing (initiatiefnemer & uitgever) en Petra Schouten (auteur). Met dit boek hopen we Surinamers die gezonder willen gaan leven, een handje op weg te helpen. Samen bedachten we invalshoeken, werkten ideeën uit en kregen met veel enthousiasme anderen zover belangeloos mee te werken aan ons project.
Van alle bevolkingsgroepen ontwikkelen Surinamers het vaakst diabetes en hart- en vaatziekten. Ook sterven zij eerder aan de gevolgen van deze aandoeningen. Voor een deel is dat genetisch bepaald, maar ook verkeerde voeding speelt een grote rol. Helaas zijn veel diëtisten niet toegerust om Surinamers te voorzien van gezonde voedingsadviezen, die aansluiten bij hun eetcultuur. Met MAKANDRA SU lifestyle hopen we daar verandering in te brengen. Het boek biedt naast verantwoorde SU dagmenu’s en recepten met een gezonde twist, interviews met SU specialisten en diëtisten, scherpe columns en bijzondere portretserie’s met in de hoofdrol bekende en onbekende Surinamers. De rode draad: voor een gezonde SU lifestyle hoef je over het algemeen echt niet zwaar te lijnen, je bordje witte rijst te laten staan of zes keer per week te trainen. Ook met kleine veranderingen in je eet- en beweegpatroon boek je veel gezondheidswinst.
Vanaf 2 december 2013 is
MAKANDRA SU lifestyle voor slechts 9,95 te koop via onze webwinkel via www.makandra-lifestyle.nl en bij Surinaamse toko’s en bedrijven in de Randstad.

www.makandra-lifestyle.nl